9.5.2009

Enkeli lentää liihottaa...

Palasin useamman päivän työreissulta ja kotona odotti kiva pakettiyllätys. Jäin myös huhtikuussa ilman Sny-pakettia ja lähetys on jälleen samalta enkeliltä kuin edellinenkin paketti. Kiitos sinulle Enkelini!

Kummasti paketin sisältö kiinnosti myös kuopusta, ei langat mutta värikkäät kynttilät ja jännittävät rahisevat pussit. Helmipussinkin yritti ryöstää ja siinä vaiheessa jouduin luopumaan kamerasta, jotta saisin aarteeni pelastettua.

Koska kuvasta ei nyt sisältö ihan erotu, niin tässäpä listaus sisällöstä. Novitan Tahiti-lankaa oli 6 kerää, 1 valkoinen ja 5 mustaa. Enkeli ehdotti niistä kesätoppia ja mallia ehdinkin jo Novitan sivuilta etsiä. Paketissa oli myös 3 pussia Kool Aidia eri väreissä langan värjäilyyn. Lisäksi löytyi pussillinen helmiaarteita ja pari tuoksutuikkua sateisiin iltoihin.

Olen noinkin niinkuin teoriassa tutustunut koolaukseen, mutta en ole itse koskaan kokeillut. Osaisikohan joku vinkata miten koolatessa langasta saa helpoiten raidallista?

Enkeli, olit laittanut edellisen postauksen kommenttiin kysymyksen lankatoiveesta. Tiedän saavani huomenna jotakin neulomiseen liittyvää, joten kirjoittelen toiveitani sen paketin avaamisen jälkeen.

Nyt sateeseen ja tuiskuun. Esikoinen täyttää 6 vuotta puolentoista viikon päästä ja pitää lähteä ostamaan kutsukorttiaineksia. Tänä vuonna juhlimmekin Halloween synttäreitä :-)

1 kommentti:

enkeli-SNY kirjoitti...

No, mitäs sait eilen? (jaa mitenniin oon utelias?) ;-)

Hyvää äitienpäivää sinullekin!