19.4.2009

Tilkkuja, tilkkuja...

Tilkkujen yössä oli jälleen kerran kivaa, kiitos kaikille mukana olijoille ympäri Suomen! Itse olin mukana kolmatta kertaa ja tulen ihan varmasti osallistumaan jatkossakin.

Mukani vein 17 tilkkua, joihin käytin 3 kokonaista kerää seiskaveikkaa ja yhteen puolikkaaseen tilkkuun punaista jämäveikkaa. Yhteensä siis n. 460 gr. Tilkkuja kudoin enimmäkseen bussissa matkalla töihin ja jopa muutamassa työhön liittyvässä palaverissa, jossa ei vaadittu kuuntelemista kummempaa osallistumista. Tilkkuihin käytin 3½ bambuja ja 40 silmukkaa. Viemistäni tilkuista ja niiden uusista kavereista koostin tapahtumassa 7x5 peiton, joka matkaa jossakin
vaiheessa eteenpäin toivottavasti lämmittämään tarvitsevaa.

Mukanani kotiin lähti tietenkin lahjoituslankaa, jotta tilkkuja syntyisi lisää. Lankojen värit huumasivat minut täysin, joten kauhoin kassiin melkein kilon noita ihanuuksia. Lanka on 100 % villaa.

Taustalla näkyy muuten kohentamani lipasto, alkuperäinen löytyy täältä. Mielestäni muutos on isosti parempaan suuntaan. Vetimet voisin jossain vaiheessa ehkä vaihtaa, mutta nyt en vielä jaksanut kierrellä kauppoja.Kudoin itselleni Kerttu-sukat. Villasukkia käytän aina kotona, joten on kiva, että niitä useampi pari. Kertut kudoin jo kerran aiemminkin, mutta sukat kutittivat niin pahasti, että lensivät aika pian roskiin. Nyt toivon, että nämä saavat pidemmän elämän.

Malli: Uhoavan gnun Kerttusukat
Lanka: Jussi
Puikot: 3,25 bambut
Paino: 89 g

Väri ei erotu kuvista ollenkaan, mutta se on oikeasti Jussimaisen kiva harmahtava liila.

Tänään tulikin oiva motivaatiopotku keittiöremontin edistämiseen. Uuni päätti hajota. Uutta ei enää kannata vanhaan keittiöön hankkia, vanhaa ei kannata korjata, joten on tehtävä uusi keittiö.

1 kommentti:

SNY-enkeli kirjoitti...

Heissan!

SNY-enkeli tässä utelee vähän... Mitä haluaisit pakettisi sisältävän? Onko jotakin erityistoiveita? Voit vastata vaikka suoraan sähköpostiosoitteeseeni 1salainenneuleystava@gmail.com