13.5.2009

Voi apua!

Alkuvuodesta kauhistelin kertynyttä lankavarastoa ja tarkoitus oli tänä vuonna pienentää lankavuorta lisäämällä varastolangan kulutusta. No ei taida onnistua! Ostoja ja lahjoja on kertynyt jo melkein 3 KILOA ja vaikka kulutusta on melkein kiloa, niin silti vuoden saldo on 1,8 kiloa plussalla. Voi apua, nyt pitäisi äkkiä saada jotain valmiiksi asti. Vuosi ei ole vielä puolessakaan!

9 kommenttia:

sny-enkeli kirjoitti...

Ja kun vielä ajattelee toivettasi ohuen ohuesta huivilangasta, niin... ;) Toiveesi jopa toteutuu! Väri lienee yllätys, mutta toivon että tykkäät, voimakas se on.

Tuittunen kirjoitti...

Yllätysvärit ovat aina kivoja!

Joo, ei ohuenohuella huivilangalla huimia kulutuslukuja saada eikä ainakaan nopeasti. Ei mulla tosin kiire ole. Muistan kyllä jossain blogissa nähneeni kulutuksen metreinä grammojen sijaan ja sitä silloin ihmettelin. En ihmettele enää.

sny-enkeli kirjoitti...

Lapsilisäpäivänä lähtee pakettisi tulemaan. Kasailen sitä tässä vielä.

SNY-enkeli kirjoitti...

jjfi00000400014833210 -koodilla sitten tiistaina pääset vakoilemaan että missä paketti lymyilee. Kaikki on valmista, vain postimerkit puuttuu... :)

SNY-enkeli kirjoitti...

siel se seikkailee :)

Linkki tuossa...

Tuittunen kirjoitti...

Voi apua, olen taas missannut jotain. Jee, huomenna varmaan voi postin neitejä moikkaamaan!

Marianne kirjoitti...

Kiitos ihanansta keväästä!

Tuittunen kirjoitti...

Enkelini, paketti oli jo saapunut lähipostiin, mutta en ehtinyt vielä hakemaan. Huomenna sitten.

SNY-enkeli kirjoitti...

Ei sitten tullut polkkausta paketista tänään... Pyörryitkö paketista? Jos, niin toivottavasti ihastuksesta ennemmin kuin pettymyksestä...