17.4.2009

Saatu iloa!

Maaliskuussa ei tullut minulle Sny-pakettia ja nyt keskiviikkona enkeli lähetti minulle iloa. Paketista paljastui Allhemp hamppulankaa, tiskirätin ohje, rättiin sopiva keittiöpyyhe ja kortti. Lanka oli ihanan väristä ja yllättävän pehmoista. Tytöillä on käytetty hamppukankaasta tehtyjä vaippoja ja ne olivat paljon kovemman tuntuisia. Kiitos enkelini paketista, se ilahdutti kovin! Ja kyllä siitä rätti tulee, kunhan löydän puikkoni.

Piti bloggaamani tästä jo aiemmin, mutta kiireet ovat tällä viikolla vieneet naista erityisen vilkkaasti. Onneksi paketti tuli postiluukkuun asti, muuten se olisi edelleenkin postissa.

Tuo ruskea kuvaan tunkenut kasa ei tullut paketista vaan on omaa tuotantoa. Taannoin ostin Menitasta Novitan bambu-lankaa tiskirättejä varten ja nyt on yksi kerä tikutettu kahdeksi rätiksi. Rätin kudoin ilman ohjetta Idiot's dishclothista joskus näkemäni kuvan perusteella. Rättejä en ole vielä ottanut koekäyttöön, sillä sain pääteltyä ne vasta eilen (itse asiassa vasta kuvan ottamisen jälkeen). Olen kutonut myös sata grammaa salaisuutta, mutta se jää nyt sattuneesta syystä näyttämättä.

Illalla tai huomenna aamusella pitää vielä kuvata kasa Vaaka-tilkkuja ja uudet Kerttu-sukkani. Tilkut lähtevät jo huomenna maailmalle, sillä huomenna on Vaaka ry:n perinteinen Tilkkujen yö, jonne minäkin menen puikkoja heiluttamaan. Minä osallistun tapahtumaan Helsingissä, saa lähestyä!

Olemme kotona aloittaneet hyvin kattavat perusparannuspuuhat ja ne ovat pitäneet niin kiireisenä, että on se kevätsiivouskin jäänyt tekemättä ja katsokaa nyt: Kylpyhuoneen lavuaari on aivan täynnä kissankarvaa!

Lavuaarin laidalla näkyy myös maalisuti, jolla uusi lipasto on saanut kauniin maalipinnan tunkkaisen antiikkipetsin tilalle. Tuolla kruunu-sabluunalla on tehty koristekuvioita tyttöjen puisiin säilytyslaatikoihin. Nämä ovat vain pieni osa perusparannuspuuhiamme. Sisustuksen tuunaamisen lisäksi teemme kahteen huoneeseen perusteellista pintaremonttia: tapetit on revitty pois, uusi maali laitetaan tilalle ja lattia sekä listat menevät vaihtoon. Lisäksi 37 vuotta täyttävässä keittössämme menee ihan kaikki uusiksi, joten puuhaa riittää.

Sen lisäksi , että remontti vie nyt kovasti aikaani, niin on se muutenkin vaikeuttanut neulojan elämää. Yksi remonttikohteistamme on työhuoneemme. Siellä ja siihen kuuluvassa vaatehuoneessa säilytän neulomistarvikkeitani ja nyt huone on kaaoksessa ja vaatehuone täynnä sinne kuulumatonta tavaraa, joten vähän kaikki on hukassa tai muuten tavoittamattomissa.

Näin lopuksi voinkin tunnustaa, että kotona olen ollut liian kiireinen, joten tämä blogikirjoitus on kirjoitettu töissä.
4 kommenttia:

Nunt kirjoitti...

Kelpaisi minullekin tuollaiset karvat kylppäriin :D

ikki kirjoitti...

ihana karvakasa...meilläkin Pentti viihtyi lavuaarissa, nyt enkelinä.
Rapsutuksia!
Kivan olit saanut paketinkin. Mä en ole vielä tiskirättiä tehnyt, mielessä on...

Tuittunen kirjoitti...

Tuo lavuaari on aina välillä Millan lempipaikka, yleensä nukutaan kuitenkin tavanomaisemmissa paikoissa. Pöljä kisu tykkää kyllä siitäkin, kun sitä silitellään märin käsin.

Cate kirjoitti...

Meillä myös remontissa minun nimetty (tai omittu...) ompelu- ja neulomishuoneeni joutui remonttitarvikkeiden säilytyshuoneeksi. Jossainhan ne on levällään oltava. Toden totta, hankalaa on hyppiä lautojen, rimojen, tapettirullien, maalipurkkien ja työkalupakkien ylitse kaivamaan kaapista lankaa tai puikkoja :)