29.8.2008

Onnea 1-vuotiaalle!

Blogini täyttää tänään vuoden. Olen ollut hyvin laiska päivittäjä, tämäkin on vasta 34. merkintäni. Mutta sellainen olen tässä tosi elämässäkin, puhun vain kun on asiaa. Tästä tosin ei kannata vetää sitä johtopäätöstä, että olisin vallan tuppisuu.

Olen pitänyt tätä blogiani kuta kuinkin pelkästään käsitöihini liittyvänä päiväkirjana, ja jos sillä rintamalla ei ole tapahtunut, niin ei ole ollut blogiinkaan kirjoitettavaa. Ensimmäisessä merkinnässäni kerroin aina pitäneeni kaikenlaisesta käsillä tekemisestä, mutta en ollut kovinkaan aikaansaapa ja aloitetut työt jäivät turhan usein kesken tai jopa aloittamatta hankituista materiaaleista huolimatta. Tämän kuluneen blogivuoden aikana olen ryhdistäytynyt kiitettävästi neuleiden loppuun saattamisessa ja valmiita töitä on syntynyt nätti pino. Siitä olen ylpeä. Huvikseni laskin, että tämän blogin olemassa olon aikana olen kutonut 5356 grammaa valmiita neuleita. Ihan kivasti naiselta, joka aikaisemmin kutoi parit sukat vuodessa. Lankaa olen samassa ajassa ostanut 6565 grammaa. No, ainakin laskennallisesti olen melkein kuluttanut ostokseni vuoden aikana, ennen blogia hankkiamiani lankojahan ei tietenkään lasketa ;-)

Pyhimykseksi en suinkaan ole muuttunut ja kaapistani löytyy edelleenkin Ufoja, ainakin kuopuksen villatakki, kummitytön villatakki, oma poncho ja Julieten alku. Nämä kaikki taitavat mennä purkuun, etenkin nuo lasten takit, kun saajatkin ovat tainneet kasvaa niistä jo ulos. Noita molempia itselle tarkoitettuja töitä neuloessani huomasin kesken kaiken, että mallit eivät ehkä sittenkään ole ihan mun juttuja, joten puran ja teen langoista jotain muuta.

Juhlapäivän kunniaksi paikalle liihotteli viimeistelykeiju sirottelemaan minun ja teidän kaikkien täällä kävijöiden päälle viimeistelypölyä. Älköön neuleenne jääkö keskeneräisiksi, edes niitä nappeja vaille!Edit. klo 13.40
Pääsin liikkeelle ilman lapsia ja ihan pikimmiten ajattelin käydä katsastamassa Soukan Menitan tarjonnan ja tarjoukset. Nooooh, karkasi sitten mopo käsistä ja mukaan tarttui 1,4 kiloa lankaa! Ostin Fabelin sukkalangat lapsille ja miehelle (200 g), itselle Sandnesin alpakkaa pipoa varten (100 g), esikoisen villatakkiin Sandnesin alpakkaa (300 g), omaa villatakkiin Dropsin alpakkaa (600 g) ja suvun naisten jouluballeristeihin Tovea (200 g). Hups!

1 kommentti:

möhönasu kirjoitti...

Onnea 1-vuotiaalle :)