27.1.2008

Sunnuntai-illan ratoksi

Neulominen ei just tänä iltana napannut, joten tulipa tehtyä tälläinen testi ihan vaan huvin vuoksi. Ainakin osui lempivärikartalleni :-)

you are lightcyan
#E0FFFF

Your dominant hues are green and blue. You're smart and you know it, and want to use your power to help people and relate to others. Even though you tend to battle with yourself, you solve other people's conflicts well.

Your saturation level is very low - you have better things to do than jump headfirst into every little project. You make sure your actions are going to really accomplish something before you start because you hate wasting energy making everyone else think you're working.

Your outlook on life is very bright. You are sunny and optimistic about life and others find it very encouraging, but remember to tone it down if you sense irritation.
the spacefem.com html color quiz

Tänään on päivä mennyt ihan laiskoissa tunnelmissa. No, viimeisen hihan sain aamusella kudottua kuopuksen parempaan kevätvillatakkiin, nyt pitäisi vain saada viimeistelyt aikaiseksi. Muuten olen vain notkunut koneen äärellä ja tehnyt muuta joutavaa. Tyttösten kanssa pelattiin pleikkaa, kun iskä oli rokeissa (=bändiharkoissa). Meidän 1½ vuotiaskin ymmärtää pleikan päälle ja jos löytää Buzz Juniorin Viidakkovillityksen, niin tulee kyllä luo hokien "Aapa, aapa." Ei se neiti vielä pelata osaa, mutta tykkää istua muiden vieressä samassa rivissä ohjain kädessään. Suloinen näky.

Tänään surffailin läpi erinäisiä lankakauppaa ja mietiskelin tulevia lahjojani Salaisen neuleystävän lahjottavalleni. On ollut hauska lukea ystäväni lomaketietoja, ja tietenkin blogia, ja yrittää miettiä millä vähemmän ennalta arvattavalla, mutta silti hänestä kivalla, voisin ilahduttaa näiden kuukausien aikana. Tietojen perusteella kohteeni vaikuttaa hyvin erilaiselta ihmiseltä kuin minä. Elämämme ovat täysin erilaisissa vaiheissa ja ikäeromme on melkoinen, yhteisiä harrastuksia meillä on vain neulominen. Tuntuu silti, että tästä tulee hauskalla tavalla haastava projekti. Toivottavasti onnistun edes joidenkin lahjojeni osalta.

Oma Snynikin on ottanut jo yhteyttä sekä tämän blogin kautta että sähköpostitse. Vielä en ole postiin vastannut, mutta vastaan kyllä. Itsellenikin hankin salaisen sähköpostiosoitteen omia yhteydenottojani varten ja jotenkin kummasti kaikki salaisuus-salainen-linjalla olevat käyttäjänimet olivat valitsemastani palvelusta jo varattuja. Paljon uskottomia aviopuolisoita liikkeellä ;-)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huomenna marssii tämä tyttö Matkahuoltoon ja lähettää sinulle paketin odotas vain. Minulla ei ole puhelinnumeroasi, joten voit kysellä pakettia Espoon Matkahuollosta tiistaina, laitan sinulle vaikka seurantanumeron vielä huomenna.

Anonyymi kirjoitti...

Jännää!!! Pitikin heti katsoa missä täällä on Matkahuolto ja olikin tosi lähellä ja jopa helpon matkan päässä.