11.2.2008

Ääniä hiljaisuudesta

Kylläpäs nämä blogin päivitykset aina venyvät. Voisin kyllä kirjotella useamminkin, mutta kuvattomat postaukset tuntuvat tyhmiltä ja kuvien siirto kamerasta koneelle on niin tylsää. Energiaa on imeneet myös perheen jatkuva sairastelu. Meillä kaikilla on ollut vuoronperään tauteja, joten koko ajan joku on ollut kipeä, kiukkuinen tai kärttyinen. Vähemmästäkin alkaa energia loppumaan. Mysteerihuivianikaan en ole viitsinyt iltaisin kutoa, koska muksut ovat nukkuneet levottomastai eikä monimutkainen pitsihuivi oikein etene virheittä keskeytysten lomassa.

Helmikuun harmaus ja märkyys on saanut täällä aikaan myös startiittia. Kaikenlaista uutta olen aloitellut, mutta into ei oikein säily loppuun asti. Kuopuksen villatakista sain sentään eilen kudottua kauluksen ja nappilistan ja enää on ompelutyöt jäljellä. Kummitytöllekin on villatakki tekeillä ja tällä viikolla, jos saisin sen valmiiksi, niin ehtisi hiihtomalle tykönsä lähtevän mummun mukana tyttöselle. Myös Snylleni olen neulonut, mutta niitä en voikaan täällä esitellä ennen kesäkuuta. Ensimmäisen pakettini olen jo lähettänyt ja seuraava on suunnitteilla.

Valmiita töitä ei siis ole vielä näyttää, mutta onneksi on hankintoja. Tinttamarellista tilasin itselleni huivilangaksi vyyhdin liukuvärjättyä vironvillaa ja kaksi vyyhtiä Kamenaa. Värit ei nyt ole ihan kohdillaan kuvassa. Tuo liukuvärjätty on kanervan sävyissä ja Kamena on palon raisumpi väri luonnossa kuin nyt tässä. Näistä molemmista tulee siis itselleni huiveja, mutta mallit ovat vielä haussa.

Tinttamarelliin on muuten piakkoin tulossa Knit Picksin -puikkoja! Niitä ihanuksia olen kuolaillut jo pitkään ja ehkäpä nyt viimeinkin saan omakseni.

Pitihän sitä langankulutuksen tueksi hankkia myös ohjeita, joten tilaus lähti Adlibrikselle. Paketissa saapuivat Wrap Style ja The Best of Interweave Knits. Wrap Stylen hankin vain ja ainoastaan Shetland Trianglen ohjeen vuoksi, mutta oli siinä muitakin kivoja ohjeita. Shettis on tarkoitus laittaa puikoille ihan lähiaikoina, kunhan saan langan päätettyä.

Kaikenlaista muutakin on tullut osteltua, mutta niitä ei voi esitellä. Olen ostanut jo jotakin Snylleni ja lisäksi on sellaista mitä ehkä annan Snylleni, jos budjetti sallii ja tai pakettiin sopii.

Nyt on taas vuorossa nenien niistoa ja lasten hoitoa. Atshii vaan sinnekin!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpas kurjaa että teille on iskenyt tuo tämän talven vitsaus. Toivottavasti kuitenkin paranette pian ja pääsette normaaliin arkeen kiinni. toivottaa sny

TiinaR kirjoitti...

Taidanpa tästä mennä Tinttamarellin kautta Adlibrikseen :) Tekisi mieleni tilata jotakin kirjoja ja tietysti myös lankaa :) Toivottavasti parannutte pian!

Tuittunen kirjoitti...

Adlibris on kyllä aivan liian ihana paikka. Kirjoja on todella laajalla valikoimalla, hinnat edulliset ja toimituskulut olemattomat. Tilaukseni ovat tähän asti tulleet ongelmitta ja ripeästi. Tinttamarellistakin on vain hyvää sanottavaa.