1.1.2008

Vanha vuosi ja -10% päättyivät!

Hyvää uutta vuotta kaikille! Toivottavasti vuoden vaihde sujui itse kullakin hyvin ja vammoitta. Itse sain vain henkisiä vammoja, kun jouduin kuuntelemaan naapurimme uuden vuoden karaokea. Ei se mitään, että lauletaan, mutta kun lauletaan huonosti ja kovaa! Onneksi keskiyön hetki lopetti laulannan eikä siihen enää myöhemminkään palattu, joskus on niinkin käynyt.

Sopivasti ennen keskiyötä sain miehen liekkisukat valmiiksi ja mies pääsi skoolailemaan kuohuviinillä tyytyväisen vaimon kanssa. Yöllä en enää viitsinyt kuvata tai punnita, mutta tässä ne viimein ovat: vuoden 2007 viimeiset neuleet.

Ensimmäiseksi esittelyyn pääsevät jo Kanariallakin käyneet Aallokko-pipot. Tuulian sylissä ei suinkaan ole kuopus vaan dembe, jonka päälle toinen pipo on viritelty. Dembe oli kuvaan suostuvaisempi kuin Emilia. Isompi pipo on kudottu 88 silmukalla ja pienempi 80 silmukalla.

Malli: Aallokko/Anne
Lanka: tuntematon varastosta löytynyt vyötteetön puuvillalanka
Puikot: 3 tai 3½ bambut
Paino: yhteensä 78 g

Tuulia halusi pipostaan ehdottomasti yksivärisen ja ihan kiva siitä tuli noinkin. Emilialta 1½ v mielipidettä ei edes kysytty.Kuvassa alimmaisena miehelle viimeinkin valmistuneet liekkisukat, kuvasta ei näy, mutta kyllä siinä kokonainen pari on.

Malli: Novitan lukijan ekstraideat
Lanka: seiskaveikka ja florica
Puikot: 3½ bambut
Paino: 137 g

Muutama valmistunut raportoimaton vaakatilkku olikin 8 tilkkua ja lankana samat Tilkkujen yöstä mukaani lähteneet lahjoituslangat kuin parissa aiemmassa postauksessa, kohta se onneksi loppuu.
Painoa tilkuilla on yhteensä 248 g.

Luulin, että en saisi -10% tavoitettani täyteen, mutta ilokseni projektin loppuraporttiin saa ilmoittaa myös keskeneräisissä töissä kiinni olevat langat. Punainen kasa on päättelyä ja yhdistämistä vaille oleva villatakki kummitytölle. Lankana on punainen merino Wool ja se painaa 152 g. Sen alla lymyilee musta mytty, josta tulee isona kahdesta kaistaleesta koostuva poncho minulle. Nyt on valmiina vasta yksi kaistale. Se on kudottu Dalegarnin mustasta Heilosta ja tuntemattomasta tummanharmaasta langasta ja painoa on 147 g. Viimeisimpänä on lilasävyinen kasa Idenan Mohair Luxia, josta on syntymässä Juliette. Olen jo yli puolessa välissä ja painoa on kertynyt 124 g.

-10%-projektin päättyessä ja onnistuessa osaltani, tilanteeni on seuraava:
Lankojen alkupaino 6,3 kiloa, tavoitepaino 5670 g
lankoja kulutettu 3602 g
hankittu 2900 g
Yhteispaino projektin päättyessä 5598 grammaa!

Villiä tuuletusta!!!! Aaltoja!!!!

Oma paino oli alimmillaan -6 kg projektin aloituksesta, mutta loma ja joulu toivat plussaa, joten laihduttamisessa en tavoitteeseen päässyt.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Käsityörikasta tätä vuotta:)

Tuittunen kirjoitti...

Hyvää tätä vuotta sinullekin ja muillekin lukijoille. Solmuttomia lankoja ja liukkaita puikkoja kaikille!