27.9.2007

Olenpas ollut reipas!

Tänään oli punnituspäivä ja kolmen viikon miinussaldo on nyt 2,5 kiloa, viikossa oli lähtenyt 0,9 kg. Epäilin vähän jo kuinka käy, kun tuli tilkkujen yössä sumeilematta syötyä oikeita rasvaisia herkkujuustoja. Vitsi, että maistui. Olen arkikäytössä siirtynyt 5 prosenttisiin juustoihin, joten nuo herkut maistuivat varmaan siksikin niin hyviltä. Tosin täytyy myöntää, että myös nuo 5% juustot ovat nykyään hyviä, eikä enää saa männävuosien Minoran(?) kaltaista läpinäkyvää kumijuustoa.

Paikkariryhmässä puhuttiinkin tänään vähärasvaisista juustoista ja siellä vinkattiin ainakin Ompun cittarissa myytävästä voimakkaasta Itävaltalaisesta Tilsit-juustosta, jossa on vain 7% rasvaa. Tilsit on aina ollut yksi lemppareitani, joten tiedän mitä huomenna kaupassa hyppää ostoskoriin. Painonvartijatapaamisissa on monesti tuotemaistiaisia kevyttuotteista, mikä on kiva tapa kokeilla uutuksia, ettei tarvitse kaupasta ostaa isoa pakkausta sokkona. Tänään maisteltiin paikkarien omia tosi hyviä toffeepatukoita sekä jotain uusia kevytä ruissnackseja, jotka käyvät kyllä sipsien korvikkeista ihan hyvin. Itse tykkäsin niistä eniten juustonmakuisista. Snacksien nimeä en kyllä muista.

Nyt täytyy valmistella lapset sänkyyn. Heti, kun lapset ovat nukkumassa, niin palkitsen itseni yhdellä paikkarien suklaatoffeepatukalla ja ehkä jopa lasillisella punaviiniä. Tuli punnituksen pelossa syötyä päivällä niin vähän, joten on pisteitä jemmassa.

Ei kommentteja: