13.2.2008

Ensimmäinen Snyn paketti saapui!

Eilen kännykkä kilkutteli tekstiviestinä tietoa Salaisen neuleystäväni paketin saapumisesta Matkahuollon hakupisteeseen. Kurjuudekseni en ehtinyt pakettia eilen hakemaan, mutta tänään heti aamusta nakkasin kuopuksen rattaisiin ja sitten kävelimme reippaasti hakureisulle. Jo paluumatkalla yritin kurkistella rahtipussiin, mutta ilkeä Snyni oli käärinyt lahjukset vielä sellofaanin enkä viitsinyt vetää koko pakettia ulkosalla näkyvillä, joten oli vain maltettava kotiin.

Sellofaanikääryle oli houkuttelevan näköinen, mutta maltoin avata sen nätisti ja nauhoja repimättä. Nämä ihanuudet sieltä sitten paljastuivat.
Sny oli kutonut lapaset minulle sekä molemmille tyttärilleni! Nuo kaikkein valkoisimmat ovat minun, keskimmäiset kuopuksen ja laitimmaiset sitten esikoisen. Omat lapaseni olivat juuri sopivat, lasten lapasia en päässyt vielä kokeilemaan, esikoinen on päiväkodissa ja kuopus kieltäytyi vakaasti tällasesta touhusta. Paketissa oli myös tuo lapasten alla pilkottava kehyspaketti. Siinä on yksi vähän isompi kehys ja kaksi pienempää, sopivat vaikkapa äiskän ja iskän hääkuvalle ja lasten vauvakuville. Paketissa oli myös hellyyttävä siilikortti, jonka unohdin kuvata.

Kiitos suuresti SNY! Ihana saada näin mukavasti yhteensopivat lapaset meille naisväelle. Täytyy tunnustaa, että lapasia en jaksa kutoa, joten meidän lapset touhuaa pihalla Ruskovillan ostolapasissa. Nyt näytän muille pihan möyrijöille, ja etenkin heidän äideilleen, mukavan aikaansaavalta äidiltä ;-) Kiitos siitä!

Tänään juhlistetaan minun ja blogiukkoni 9 vuotta kestänyttä avioliittoa. Juhlaillalliseksi on luvassa siskonmakkarasoppaa ja rasvatonta maitoa. Muksujen sairastelut ovat vieneet veronsa enkä huomannut hankkia mitään juhlavampaa, joten tähän on tyydyttävä. Onneksi kaapista löytyi unohtunut kuohuviini ja esikoinenkin on jo terve, joten ehkäpä me saamme juoda kuohuvan maljan rauhassa mieheni kanssa päivää juhlistaaksemme.

Hyvää huomista ystävänpäivää kaikille!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa kiva, että paketti miellyttää saajaansa ja sattuipas oikealle päivälle, kun on oikein juhlapäiväkin. Toivottavasti näistä on jotain iloa teille. terv sny
Oikein hyvää hääpäivää.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää hääpäivää!