11.1.2009

Vuoden ensimmäinen


Neuloin jo kertalleen Tuulialle kaulurin, mutta sen liila väri kuulemma "kutitti" kaulaa ja vaaleanpunttu ei varmaan niin tekisi. No, Emiliakin omi itselleen sen ensimmäisen kaulurin, joten vaaleanpunaista woolia laatikosta ja puikot heilumaan. Malli oli toisellakin kutomalla todella kiva ja miellyttävä neuloa. Ohkaisemmastakin langasta olisin voinut tyttösille nämä tehdä, mutta eivät nytkään ole varsinaisesti liian isoja. Neuloin tällä kertaa tarkoituksella hieman löysemmällä ja painoa tulikin muutama gramma enemmän kuin ensimmäisessä versiossa.

Koko perheen palmikkokauluri
Ohje: Ulla (Mirja M)
Lanka: wool
Puikot: 3½ ja 3
Paino: 69 g

Vuoden ensimmäisten neulottujen grammojen myötä nollaan lankalaskurini. Koska tarkoituksenani on ostaa lankaa vain todelliseen tarpeeseen ja kuluttaa vanhoja varastoja pois, tulen kulutuksessa erittelemään varastolangoista ja tänä vuonna ostetuista langoista neulotut grammat.

Lopuksi alkavan viikon kunniaksi kukkia teille kaikille. Esikoinen askarteli nämä tänään silkkipaperista, kartongista ja mehupilleistä. Maljakkona toimii kauniilla paperilla päällystetty vessapaperirulla.

Hyvää viikkoa kaikille!

1 kommentti:

upa kirjoitti...

Kiva kauluri!