2.12.2007

Joulu lähestyy!

Joulukuu alkoi eilen ja meillä paistettiin pipareita sekä ripustettiin jouluvalot ikkunaan luomaan tunnelmaa. Nyt on mukavan jouluinen olo. Meidän perheessä ei pahemmin joulustressiä harrasteta, otamme tämän ajan ennemminkin mukavan odotuksen aikana.

Joulu siis tulee ja joululahjoja pitäisi syytää kiireesti, mutta toistaiseksi on vasta yksi valmiina. Jotta lisää saisi tikuteltua, niin piti lankakaupoilla käydä. Seitsemän kiloa varastolankaahan ei riitä mihinkään!

Kävin viime viikolla FiinaNeuleessa ja jo viikonloppuna Kädentaitomessuilla tuhlaamassa. Messuilta tarttui mukaan itseasiassa yllättävän vähän. Itselle ostin 150 g Idenan lilasävyistä Mohair luxia ja miehen veljen vaimon lahjahuiviin lähti 100 g Vihreän vyyhdin punaruskeaa Mohair Fioria. Angoriinalta ostin 100 g raitavärjättyä 100 % villalankaa. Neulekirjojakin oli tarkoitus kotiin kantaa, mutta en onnistunut löytämään haluamiani tai mitään muutakaan kirjaa, mikä olisi juuri silloin erikoisemmin houkutellut.

Kaikki messuostokset ovat päässeet jo puikoille, Angoriinan lanka tosin vasta koetilkulle. Lahjahuivista otin puikot pois, kun joko puran sitä pikkuisen tai jopa kokonaan. Tuumaustauko menossa.

FiinaNeuleesta ostin 50 g Zitronin Prisma-mohairlankaa kutoakseni Pumpulihuivin kaveriksi kämmekkäät ja Crazy kuviolankaa 100 grammaa. Crazysta oli tarkoitus tulla sukat, mutta en ole enää varma. Crazysta kudoin jo mallitilkkuakin.

Jotta postaus ei olisi vain plussaa, niin ilmoitanpa kutoneeni 3 luonnonvalkoista Vaaka-tilkkua edellisten kaveriksi. Painoa niillä on yhteensä 112 g ja ostoksillani 500 g.

Ei kommentteja: