19.11.2007

Postimies soittaa aina kahdesti


Postimies kävi ja toi kasan lankoja ja minä mietin miten tässä taas näin kävi. No, oikeasti langat ovat harkittuja ja käyttötarkoitus on kaikelle.

Tilasin 200 g Wetterhoffin Uutta Veeraa ja 200 g Sofiaa. Mustasta Sofiasta tekeytyy pipo ja lapaset ja pipo on jopa päässyt jo puikoillekin.

Osallistun Mystic waters mysteerihuivineulontaan ja sitä varten hankin tuon Veeran. Langan väri on todella kaunis ja juuri niin ohut kuin halusinkin. Puikolle on jo päässyt huivin mallitilkku. Kuvaan päässeet puikot tulivat samalla kertaa, mutta ne tilasin Ketunpää-tuotteesta. Kuvassa ovat siis neloskoon bambut ja 3½ pitsiaddit.

Ei kahta ilman kolmatta. Samalla postinkantajan käynnillä sain vielä Huutonetistä ostamani ihanaiset silmukkamerkit. Ne olivat eri huudoissa, mutta saman tekijän ja saapuivat erinomaisesti pakattuna. Nuo oikeanpuoleiset ovat ihanan siniset, se ei valitettavasti tästä kuvasta erotu.

Nämä kaikki kolme pakettiahan tulivat jo toissa viikolla, mutta taas saivat kuvat odotella tovin purkamista kamerassa.

Neuleet eivät tällä hetkellä huimasti edisty. Kudon kyllä, mutta akuutti Startiittis on synnyttänyt monta keskeneräistä työtä, mutta ei vielä valmista.

Ei kommentteja: