8.11.2007

Osataan täällä muuten ommellakin


Piti palata vielä leuhottamaan, että käytetään sitä ompelukonettakin meillä joskus. Esikoisen päiväkodissa vietettiin Halloween-juhlia viime torstaina ja neiti halusi pukeutua sinne noidaksi. Tuulia bongasi BR-lelujen mainoksesta mieleisensä puvun, mutta TSI-äiti halusi totta kai ommella itse.

No, mainoksesta valittu puku kertoi puvulle halutun tyylisuunnan eli vähänhän tuo on tuollainen goottihenkinen. Puseron miehustaan nappasin kaava-apua jostakin Ottobren mallista, muuten pusero ja hame ovat omasta noitahatusta vedettyjä. Puseron hihat sekä taka- että etukappaleen sivut ovat mustaa loimusamettia. Miehustan keskiö on ryppyyn ommeltua organzaa, jonka alla on vuorisilkkiä. Puseron hihansuun hörsykkeet ovat huntutylliä. Ostin 25 cm 3 metriä leveää huntutylliä ja sain sen upotettua kokonaisuudessaan noihin hihansuihin. Hame on tehty vuorisilkistä ja voileesta ja malli on kevyesti A-linjainen.

Sekä hameeseen että puseroon on kiinnitetty muovisia leikkihämähäkkejä, koska Tuulia niin tahtoi. Ensisijainen koriste olisi kyllä olleet sammakot, mutta emme löytäneet tyyliin sopivia valmiina, joten neiti päätyi hämähäkkeihin.

Ei kommentteja: