30.10.2010

Kukkuu! Arvatkaa kuka?

Blogitauko venyi hieman pidemmäksi kuin oli tarkoitus. Aina aioin päivittää, mutta se vain jäi. Neulominen ei onneksi ole jäänyt. Kaikkea väliaikana neulottua tulee tuskin tänne enää laitettua, mutta ehkä jotain.

Syksyyn on valmistauduttu. Itse asiassa tämän setin aloitin jo kevätkeleille, mutta sain viimeisteltyä vasta syksyksi. No, mutta valmistui ennen kuin jäi pieneksi.

Malli: Pipo Novita kevät 2010 baskeri Tico ticosta ja kynsikkäät omasta päästä
Lanka: Marks&Kattens Fame trend (656)
Puikot: 2,5 Knit Pro
Paino: yhteensä ehkä 70 g.

En tullut punninneeksi työn valmistuttua ja nyt olen jo vuorittanut pipon fleecellä. Vuorituksen opettelin käspaikan mainiolla ohjeella. Kynsikkäät raidoitin kämmenosastaan neljän kerroksen raidoilla neulomalla molemmista päistä kerää. Varret, sormet ja baskerin kudoin suoraan kerältä.

Syksyn Novitassa oli neulottu pienelle villatakki Purosta ja heti tiesin, että haluan neuloa sen kaverin melkein 1 vuotiaalle pojalle. Mallia muokkasin sen verran, että tein napinreiät nauhakiinnityksen sijaan. Napin reikiä tein 7. Napit kävin ostamassa vasta matkalla takin luovutukseen ja ompelin ne kylästellessäni, joten ihan valmiista takista ei nyt ole kuvaa. Vartalo-osan neuloin yhtenä kappaleena välttääkseni saumat ja saadakseni raidat kulkemaan nätisti. Takista tuli mielestäni tosi kaunis.

Malli: Novita syksy 2010 "Neulottu lapsen jakku"
Lanka: Novita Puro (832 metsä)
Puikot: 5
Paino: 185 gr
Koko: 86

Seuraava päivitys sitten vuoden päästä ;-)

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

WAU! Mä oon susta ylpeä! Nyt pitää treffaa :)

Tuittunen kirjoitti...

Jooo, ihan voittaja olo on! Kuvat tosin kuvasin jo kuukausi sitten, hups! Ei siis tää päivitys mitenkään hetkessä tapahtunut.