30.8.2009

Luulenkohan minä itsestäni liikoja?

Vajaa kaksi viikkoa kestävä kolmen huoneen remontti alkaa meillä 9.9. Tämän päivän olen järjestellyt kaappeihin ja vaatehuoneeseen tilaa keittiöstä pois kannettaville astioille ja muulle tavaralle. Samalla olen varmistellut, että remontin aikana vaatehuoneessa normaalisäilytyksessä olevat tavarat eivät uppoaisi liian syvälle, jos niitä vaikka tarvittaisiin. Niin kuin esimerkiksi langat ja puikot.

Epämääräisen inspiraation varalta päätin kerätä yhteen 30 litran muovilaatikkoon lankoja, joita voisin remontin aikana tarvita, kuten ohuita sukkalankoja sukkasadonkorjuuta varten, vähän huivilankaa ja vähän sitä sun tätä. Lopputuloksena oli tuo 30 litran laatikko survottuna niin täyteen kuin vain mahdollista. Niin ja remonttihan siis kestää vain pari viikkoa. Jepjep.

3 kommenttia:

Ixu kirjoitti...

"Niin ja remonttihan siis kestää vain pari viikkoa."

Ööö... En halua latistaa intoa,mutta... Tuohan on se minimi mitä se kestää... Meilläkin tehtiin viimevuonna kesällä keittiöremppa ja se on vieläkin osittain kesken... Eli on se ihan hyvä varautua isolla laatikollisella lankaa ettei vaan lopu kesken :)

Tuittunen kirjoitti...

Me oltiin fiksuja/laiskoja/liian kiireisiä, joten meille tulee miehet tekemään, itse hankitaan vaan matskut ja organisoidaan työn kulku. Tän takia olen ihan optimistinen tuon remonttiajan suhteen. Työhuoneen seinäremontti tehtiin itse ja siihen sisältyi tapetin poisto, seinän tasoitus ja maalaus ja aikaa kului vaatimattomat 2 vuotta, joten kokemusta on näistä venähtävistä remonteista. Mutta joo, parempi ylivarustautua lankojen suhteen kuitenkin, ihan vaan varuiksi!

Vilma kirjoitti...

Ne langat kyllä kannattaa pitää lähettyvillä juuri noin. Nimittäin kun me muutettiin ja remontoitiin vuosi sitten, niin mä ehdin hukata laatikoiden joukkoon just ne kaikkein eniten kaivatut käsityötarvikkeet. Pari kuukautta piti yrittää olla ilman ja tulla toimeen hätäkorvikkeilla, kun keskeneräiset työtkin oli jossain muuttolaatikoiden uumenissa. Kamala muisto, usch. :)